En julhällsning från styrelsen

Igår, onsdagen den 6 december, hade vi möte med kommunen angående den kommande omdaningen av området. Det presenterades för oss i form av ett gestaltningsprogram uppdelat i två delar, ett övergripande dokument och en fördjupning av vissa områden. Dokumenten är så stora att de inte ryms i ett mejl, ni laddar ner dem genom att följa länken nedan. Det är mycket att titta på och läsa till men, och det är det viktiga, vi kommer att få även i fortsättning ett inhägnat område med låsbara grindar, toalett och gemensamhetslokaler, med pentry och dusch. Vi kommer att kunna köra in och ut och en begränsad parkeringsmöjlighet kommer att finnas, dock måste vi vara beredda att antigen parkera utanför eller åka kollektivt eller cykla. En dansbana, lekplatser och trevliga miljöer utlovas.

https://sprend.com/download?C=9c961e0aa717425caf676a9535ab2e84

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.